Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Webdesign

04-10-2022

Vanaf nu maak ik ook websites voor ondernemers.

Wil je graag elk jaar foto's van je gezin laten trekken? Bestel bij CDM photograph een 5 beurtenkaart dat 5 jaar geldig is voor maar slechts €500 ipv €600! Mis geen enkel jaar, want ze worden toch zo snel groot.

Binnenkort start ik met nieuwe samenwerkingen. Voor de cakesmash ben ik alvast een samenwerking aangegaan met 'Lekker zelf' en 'Het Cakehuisje'. Momenteel volop bezig met de onderhandeling voor foto achtergronden (bv huwelijksboog), fotobooth, huwelijksboeketten en nog veel meer. Heb je al interesse en het staat nog niet op mijn website? Vraag er...

Terug open!

04-04-2022

Vanaf 11 april sta ik terug klaar om voor jullie de mooiste momenten vast te leggen!

Vanaf vandaag ga ik in bevallingsverlof. Nog even rusten voor ons zoontje geboren wordt. er blijfen nieuwe foto's verschijnen op mijn instagram. Ik blijf bereikbaar voor vragen en boekingen voor na april! Tot snel!

Kerstactie

15-10-2021

Het is weer bijna zover! Kerstmis! Tijd om de kerstkaartjes te maken. Wil jij een persoonlijk, origineel kerstkaartje maken? Boek een kerstshoot bij CDM photograph! Actie is geldig tot 15 november.

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!

Elke maand krijgt u via mail een nieuwsbrief aan met alle nieuwtjes van de maand. U blijft op de hoogte van de leukste acties en nieuwtjes. Leuk toch?