CDM photograph

Wie is jouw fotograaf?

Hallo! 

Mijn naam is, Cato De Marelle. Ik ben van 1993, gelukkig getrouwd en trotse mama van mijn zoontje.

Naast mijn voltijdse job als HR adviseur, ben ik hobbyfotografe, voornamelijk gespecialiseerd in portretfotografie. Ik ben gestart met CDM photograph in 2020. Jep, tijdens de corona uitbraak!

Mijn visie : '"Ongedwongen foto's met een scheut chaos en humor te creëren'' 

Mijn missie: mijn klanten zo comfortabel mogelijk doen voelen en hen met een goed gevoel laten afsluiten.  

Mijn website is zo laagdrempelig en transparant mogelijk gemaakt. Zeer gebruiksvriendelijk waar alle informatie op te vinden is. 

Vervolgens probeer ik tijdens de fotosessie een ongedwongen setting te creëren (indien mogelijk). Door bijvoorbeeld te gaan wandelen, ouders met de kinderen te vliegen, lopen, dansen,... 

Voor de nabewerking kies ik voor een 'moody', filmachtige filter. Dat maakt mijn foto's warmer, iets donkerder en geeft het meer contract. Ik steek ook de klassieke statische foto's er tussen, maar ook diegene waar gekke gezichten en mooie dynamiek in zit (mijn favorieten!).

Je krijgt ook altijd CDM garanties. Wat wil dit zeggen?

  1. Jullie foto's worden digitaal afgeleverd in maximale grootte, zonder watermerk, zonder meerprijs. Alle prijzen zijn transparant en vast, geen onaangename verrassingen achteraf.
  2. Annulatie-garantie: wanneer de opdracht door de fotograaf wordt geannuleerd wegens overmacht, wordt een andere fotograaf gezocht.
  3. Slechtweer - garantie: mogelijkheid om een reportage op verplaatsing één maal te verplaatsen bij extreem slecht weer. (of bij een newbornshoot, bij extreem slecht humeur)

Wil je graag meer weten over mij? Mag je me altijd contacteren.